Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Toimintamme arvot: 

Toivolan Tenavien toiminta-arvojen lähtökohtana on tukea lapsen kokonaisvaltaista kehitystä huomioimalla  jokainen lapsi yksilöllisesti. Pieni ryhmäkokomme mahdollistaa loistavasti yksilöllisen huomioimisen. Toimintamme on lapsilähtöistä ja meille on tärkeää lasten hyvinvointi. Teemme työtämme suurella sydämellä ja toivommekin sen näkyvän toiminnassamme. 

Painotamme kasvatuksessamme hyviä tapoja, toisen huomioimista sekä luovan leikin merkitystä lapsen kehityksessä.  Päivämme sisältävätkin monipuolisesti leikkiä ja sopivasti ohjattua toimintaa.

Kannustamme lapsia opettelemaan asioita oman kehitystasonsa mukaan ja tuemme sosiaalisten

taitojen oppimisessa.  Kasvatusarvomme ja -periaatteemme pohjautuvat Turun kaupungin 

varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Kodinomaiset tilamme mahdollistavat viihtyisän  ja inspiroivan päivän lapselle.  Luonto ja liikkuminen on iso osa arkeamme. Lähimetsä ja puistot tarjoavat loistavat mahdollisuudet ympärivuotiseen luontoseikkailuun ja monipuoliseen leikkiin.  Lapsilla on mahdollisuus osallistua monipuolisesti  myös päivän askareisiin. Luonteva ja luottamuksellinen kasvatuskumppanuus vanhempien ja hoitajien välillä antaa lapsille parhaan mahdollisen pohjan kasvulle ja kehitykselle.  

 

Ruoka:

Tarjoamme päivittäin laadukkaista raaka-aineista tehtyä kotiruokaa.  Perunat ja munat sekä juurekset tulevat meille suoraan maatilalta. Leivät ja muut leivonnaiset leivomme itse. Kannustamme maistamaan monenlaisia makuja.