Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Toivolan Tenavat Oy on perustettu vuonna 2013. Hoitajilla on lastenhoitohistoriaa takana useammalta vuodelta ja päivitämme ammattitaitoamme säännöllisesti.

 

 

Heippa!

Nimeni on Saija Hvitfelt ja alkuperäiseltä koulutukseltani YO- merkonomi. Olen jo lapsena vetänyt srk:an kerhoja mutta lopullisen kipinän lastenhoitoon sain omien lasten myötä.  Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi kolme lasta; 98- ja 00- syntyneet pojat sekä 05- syntynyt tytär ja kaikkien lellikkinä 8-vuotias Lilli -koira joka päivähoidossakin välillä vierailee lapsia ihastuttamassa.  Olen toiminut perhepäivähoitajana vuodesta 2001 lähtien ja perhepäivähoitajan ammattitutkinnon suoritin vuonna 2006. 

Harrastuksiini kuuluu kaikennäköinen liikunta omaksi iloksi ja suuri rakkaus kakkuihin ja ruoanlaittoon sekä aktiinen toiminta lastemme urheiluharrastusten parissa.

 

 

                                                                                                                                                                                                                                                                    

 Heippa!

Nimeni on Salla Koiranen. Koulutukseltani olen YO- lähihoitaja, erikoistunut lapsiin ja nuoriin.     Valmistuttuani tein töitä vuosia lastensuojelun parissa. Ensimmäisen lapseni myötä oli luontevaa siirtyä perhepäivähoitajaksi. Lapset ovat  aina olleet lähellä sydäntäni.  Perheeseeni kuuluu aviomieheni lisäksi 08- ja 11- syntyneet pojat ja  kissavanhus Hipsu. Olen toiminut perhepäivähoitajana vuodesta 2009 lähtien. 

 Harrastuksiini kuuluu monipuolinen liikunta, perheen kanssa mökkeily ja veneily