Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Toimintamme arvot: 

Kuuntelemalla lapsia, aktiivisesti havainnoiden ja lasten kanssa toimien saamme ajatuksia ja ideoita toimintamme suunnitteluun ja erilaisiin toteutuksen muotoihin. Oppiminen tapahtuu leikkien ja monipuolisesti toimien. Turvallisen ja välittävän  arjen luominen lapsille on meille erityisen tärkeää. Lapsille tarjoamme mahdollisuuksia tehdä aloitteita ja vaikuttaa toimintaamme. Toiminta liitetään vahvasti lasten lähiympäristöön, arkeen ja kokemuksiin. Rohkaisemme lasta hyvään, kaveruussuhteita ylläpitävään vuorovaikutukseen ja leikkiin, positiivinen pedagogiikka ohjaa toimintaamme.  Pieni ryhmäkokomme mahdollistaa loistavasti yksilöllisen huomioimisen.

Teemme työtämme suurella sydämellä ja toivommekin sen näkyvän toiminnassamme. 

 

 Kasvatusarvomme ja -periaatteemme pohjautuvat Turun kaupungin 

varhaiskasvatussuunnitelmaan.

Kodinomaiset tilamme mahdollistavat viihtyisän  ja inspiroivan päivän lapselle.  Luonto ja liikkuminen on iso osa arkeamme. Lähimetsä ja puistot tarjoavat loistavat mahdollisuudet ympärivuotiseen luontoseikkailuun ja monipuoliseen leikkiin.  Lapsilla on mahdollisuus osallistua monipuolisesti  myös päivän askareisiin. Luonteva ja luottamuksellinen kasvatuskumppanuus vanhempien ja hoitajien välillä antaa lapsille parhaan mahdollisen pohjan kasvulle ja kehitykselle.  

 

Ruoka:

Tarjoamme päivittäin laadukkaista raaka-aineista tehtyä kotiruokaa.  Perunat ja munat sekä juurekset tulevat meille suoraan maatilalta. Leivät ja muut leivonnaiset leivomme itse. Kannustamme maistamaan monenlaisia makuja.